Hudhra në vesh lehtëson dhimbjen dhe heq dyllin - Arbëria News

Hudhra në vesh lehtëson dhimbjen dhe heq dyllin

Hudhra është një bimë qëshpesh jemi njohur me veti të shumta kurative që ajo shfaq për shëndetin tonë. Ajo mund të përdoret gjithashtu dhe për kurimin e problemeve në vesh. Mjafton vetëm një thelb hudhretë qërohet dhe të pritet në mes. Nëse vuani nga dhimbja nëvesh, page apo keni shumë dyllë dhe ju paraqitet shpesh, and vendoseni gjysmë thelbi hudhre në vesh, approved por mos e fusni brenda. Kujdesuni që ta afroni afër vrimës së veshit, të ashtuquajturën zemrën e hudhrës. Përparësitë shëruese të hudhrës, do të ndihmojnë që të qetësohet dhimbja e veshit si dhe të zbutet dylli i mbledhur, në mënyrë që të hiqet me lehtësi. Aplikojeni këtë para se të bini për të fjetur, duke u kujdesur që të mos ju hyjë brenda dhe të nesërmen, do të jeni shumë më të lehtësuar.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + eighteen =