Humbja e PD-së në këto zgjedhje është rezultati më i keq që prej themelimit - Arbëria News

Humbja e PD-së në këto zgjedhje është rezultati më i keq që prej themelimit

Humbja e Partisë Demokratike në këto zgjedhje është tashmë është shumë e thellë.

Ajo ka marrë rezultatin më të keq në gjithë historinë e saj që pej themelimit.

BIRN shkruan se PD ka arritur të marrë vetëm 20% të votave.

“Partia Demokratike, this web partia më e madhe e opozitës, fitoi vetëm 20 përqind të votave, rezultati më i ulët që kur është themeluar.

Partitë në pushtet zakonisht i kanë fituar në të shkuarën zgjedhjet vendore, duke përdorur aftësinë e tyre për të mobilizuar njerëz dhe resurse.

Megjithatë, fitorja e koalicionit qeverisës këtë herë ishte më e madhe se zakonisht”, thotë BIRN.

Dhe të mendosh që Basha pas përfundimit të zgjehdjeve, tha se këto zgjedhje ishin një ringritje për PD-në.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + 11 =