I japin fund martesës 10 vjeçare Ben Affleck dhe Jennifer Garner - Arbëria News

I japin fund martesës 10 vjeçare Ben Affleck dhe Jennifer Garner

Ben Affleck dhe Jennifer Garner kanë konfirmuar se ata janë ndarë, generic dhe dhanë një deklaratë të përbashkët.
Çifti, information pills i cili kaloi 10 vjetorin e martesës të hënën më 29 qershor, prescription dha një deklaratë të martën, pasi morën një “vendim të vështirë”.
“Pas shumë mendimeve dhe konsiderata të kujdesshme, ne kemi marrë një vendim të vështirë duke kërkuar divorcin”, tha çifti për revistën People.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =