IKMT prish 104 objekte në Vlorë - Arbëria News

IKMT prish 104 objekte në Vlorë

IKMT-2

Operacioni i Inspektoratit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit ka hyrë në javën e tretë në Vlorë.

Deri tani janë prishur rreth 104 objekte të madhësive të ndryshme. Ky operacion zhvillohet në kuadër të dy projekteve, side effects ajo nga Rruga e Gjykatës tek Akademia e Marinës, malady dhe “Duro Shaska” deri tek vendi i quajtur “7 Pallatet”.

IKMT bën të ditur se në deri tani nuk ka pasur asnjë incident me qytetarët.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 4 =