"Iliada" groteske shqiptare - Arbëria News

“Iliada” groteske shqiptare

 

Bardhyl Londo

28 vjecari nga Prishtina u gdhi nje mengjez si Elena e Trojes.Nuk jane greket dhe trojanet qe grinden por shqiptaret mes vedi.Kryeministri shfryn si Agamemnoni me inat e arrogance.Presidenti,ndonse i sulmuar me nje gjuhe te papershtatshme,mundohet ta permbaje veten si Priami Termet Peci ne Tepelene ka gati poemen epike qe fillon me vargjet:seneja 19 sec u zune te medhenjte. Vertet ta kene seriozisht apo duan te terheqin vemendjen nga problemet e tjera te medha? Po pse kaq pak vlekan maredheniet Prishtine Tirane sa karrigia e nje ministri?Po pse kaq te marre jane shqiptaret ne Tirane dhe Prishtine sa te grinden per nje minister

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 5 =