ISIS masakron me motorr sharrë 9 adoleshentë (VIDEO+18) - Arbëria News

ISIS masakron me motorr sharrë 9 adoleshentë (VIDEO+18)

msh

Anëtarët e ISIS kanë ekzekutuar me motorrsharrë 9 adoleshentë.

Trupat e tyre u varën të lidhur në shtylla dhe u ekzekutuan në sheshin e qytetit irakian të Mosulit. Të rinjtë u sharruan pasi u dyshuan si të infiltruar në një grup kundër ISIS.

Ata morrën dënimin para një sheshi të mbushur me qytetatrë. Kjo është një metodë vrasjeje dhe torture që terroristët e kanë përdorur për personat të dyshuar si spiunë.

Arbëria NEWS

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 5 =