ISIS paralajmëron sulme në SHBA dhe Evropë gjatë muajit të Ramazanit (Video) - Arbëria News

ISIS paralajmëron sulme në SHBA dhe Evropë gjatë muajit të Ramazanit (Video)

1411426883903_Image_galleryImage_Abu_Muhammad_al_Adnani_th

ISIS ka lëshuar një mesazh audio duke bërë thirrje për sulme në Evropë dhe SHBA, hospital gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit.

Abu Mohamed al-Adnani ka postur një fjalim të gjatë rreth 31 minuta. Ky fjalim është postuar të shtunë në internet.

Nga postimi bëhet thirrje  që mbështetësit të synojnë Amerikën dhe Evropën kontinentale nga muaji qershor.

Ai tha se sulmet e tilla do të jenë “më të  mirë dhe më të qëndrueshme” se në Irak apo Siri.

Zëdhënësi i ISIS gjithashtu është përpjekur të mbajë  moralin lart në mesin e luftëtarëve.

Arbëria News/ A.P

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3603128/ISIS-releases-audio-message-calling-attacks-Europe-holy-month-Ramadan.html#v-3799961626001

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + ten =