Ja kush është drejtori i ri i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit - Arbëria News

Ja kush është drejtori i ri i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit

Në Drejtorinë e Përgjithshme të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, u prezantua Drejtori i Përgjithshëm i këtij institucioni, Agim Ismaili, i cili zëvendësoi Dritan Sejkon, që e mbajti këtë post për 1 vit. Ismaili u emërua në krye të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vetëm një ditë më parë, me Vendim të Këshillit të Ministrave.

Në fjalën e tij të prezantimit, Agim Ismaili, duke falenderuar paraardhësin për punën e bërë në këtë institiucion, deklaroi se ishte i vetëdijshëm për pritshmëritë e konsumatorit dhe rëndësinë e AKU në garantimin e sigurisë ushqimore.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 4 =