Ja pse femrat preferojnë meshkujt me moshë më të madhe - Arbëria News

Ja pse femrat preferojnë meshkujt me moshë më të madhe

Është fakt që femrat joshen nga meshkujt më të vjetër. Por sipas ekspertëve janë disa arsye se pse femrat bëjnë këtë zgjidhje.

Ja disa prej tyre:

Siguria financiare

Meshkujt e vjetër ekonomikisht qëndrojnë më mirë dhe mu ajo siguri financiare u mundëson të jenë më të sigurt dhe të pavarur.

Inteligjenca

Meshkujt më të vjetër dinë të bëjnë biseda të mençura, dinë shumë tema të cilat mund t’i diskutojnë dhe janë më të pjekur gjatë bisedave.

Surprizat

Femrat i donë surprizat të cilat ua bëjnë partnerët më të vjetër. Romantika Janë më me përvojë dhe dinë se çka donë femrat dhe si duhet të sillen ndaj tyre. Madje, edhe me gjestet më të vogla të përditshme i shfaqin ndjenjat e tyre.

Respekti

Mashkull i vërtetë është ai pranë të cilit femra ndihet si femër e vërtetë. Mashkulli më i vjetër e di saktë kur duhet t’i ofrojë përkrahje dhe kur duhet ta lërë femrën të jetë e pavarur.

Bujaria

Sillen me bujari, me marifete dhe me kujdes ndaj femrës. Tinejxheri apo djaloshi nuk janë të vetëdijshëm për rëndësinë e domethënies së marifeteve të tilla, sepse ato krijohen me kalimin e kohës dhe me arritjen e përvojës.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =