Ja sa kushton Nissan R35 GT-R në ngjyrë gold - Arbëria News

Ja sa kushton Nissan R35 GT-R në ngjyrë gold

240912

Kompanitë e modifikimit të makinave Artis, Kuhl Racing dhe Takahiko Izaëa kanë bërë të mundur prodhimin e Nissan R35 GT-R’ të veshur në ngjyrë ari. makina ka një motor 3.8 litërsh, V6 tëin-turbo, 545 kuaj fuqi me mundësi të rritjes.

Me 6 shpejtësi të kordinuara në mënyrë të zakonshme (1,3,5 dhe 2,4,6) por të dizajnuara në mënyrë që të ndrrohen shumë shpejt për të realizuar shpejtësinë maksimale.

Ajo që e bën tërheqëse këtë makinë është pamja e jashtme mahnitëse që ka pushtuar ekranet televizive gjatë këtij eventi automjetesh. për të gjithë adhuruesit kjo është një makinë që kushton1 milion dollarë.

240911 240910

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 5 =