Ja sa u kembye euro sot... - Arbëria News

Ja sa u kembye euro sot…

Euro ka filluar që “ta marrë veten”.

Sipas të dhënave zyrtare të Bankës së Shqipërisë, monedha europiane ka një rritje të lehtë krahasuar me ditën e djeshme në raport me lekun shqiptar.

Ja kursi i këmbimit valuator për Euron, Dollarin, Paundin dhe valutat e tjera ndërkombëtare.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × five =