Ja ushqimet që luftojnë rënien e flokëve - Arbëria News

Ja ushqimet që luftojnë rënien e flokëve

Ekspertët rekomandojnë që të konsumojmë ushqime të pasura me flavonoide që forcojnë folikulat e flokëve, ushqime të pasura me hekur për të shtuar numrin e qelizave të kuqe të gjakut dhe ushqimet e pasura me proteina që ndihmojnë në rritjen e flokëve.

Këto janë ushqimet që luftojnë rënien e flokëve:

1-Veza
2-Fiqtë
3-Farat e lirit
4-Farat e kungullit
5-Frutat e pyllit
6-Perimet e gjelbra

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + one =