"Jeta" ne Selanik nê ditën e Nënës, duke ndjekur një traditë - Arbëria News

“Jeta” ne Selanik nê ditën e Nënës, duke ndjekur një traditë

“Asnjë gjuhë tjetër në botë nuk tregon fuqi, bukuri dhe heroizëm sa dashuria e nënës.” Edwin H. Chapin Aktiviteti i Organizatës “Jeta”, dega Selanik kushtuar Ditës Kombëtare të Nënës më 12 maj 2019. Tashmë gruaja shqiptare e integruar dita-ditës edhe më shumë në shoqërinë greke. Një festë që nuk ekzistonte në Shqipëri, sot u bë traditë nga ne, vlerësojmë 5 nëna çdo vit për sakrificat e tyre duke qënë model në jetën familjare dhe atë sociale. Margarita Evangjelou , Nushi Anna Sali, Majlinda Cano, Manushaqe Mane, Katerina Maria janë nënat e vlerësuara nga zonjat e Organizatës. Falenderojmë për prezencën Konsullen e Përgjithshme znj. Pavlina Evro Ylli si edhe shoqatat e komunitetit shqiptar që ishin të pranishme dhe një falenderim në veçanti biznesmenin shqiptar Παναγιώτης Σιμώνης për lulet dhe për atmosefën e bukur në ambjentet e lokalit të tij. Kudo të bashkuar për të nderuar identitetin tonë. #Jeta_Greqi #Dega_Selanik

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + five =