Justin Bieber tashmë është një burrë - Arbëria News

Justin Bieber tashmë është një burrë

248462

Justin Bieber e ka filluar karrierën e tij muzikore që fëmijë dhe mosha e tij fëminore e ka ndjekur atë gjatë gjithë kohës.

Fatkeqsisht shumë herë ka rënë pjesë e paragjykimëve pikërisht për këtë fakt.

Por vitet kanë kaluar dhe ai tashmë nuk ka më këtë problem, sale pasi tashmë tani ai është i rritur.

Këtë e ka deklaruar në Instagram, ku ka postuar një fotome shkrimin: “Jo më një djalë. Tashmë ka një burrë të ri në qytet”.

Shpresojmë shumë që kjo të jetë e vërtetë dhe, njëkohësisht, “burri i ri” të vazhdojë të bëjë muzikë të mirë për admiruesit e tij

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × three =