Kamëz/ Në kërkim për plagosje, kapet - Arbëria News

Kamëz/ Në kërkim për plagosje, kapet

Në kërkim për plagosje, sildenafil një i ri ka përfunduar në pranga. Deton Vukaj, page 19 vjeç me banim në Kodër-Kamëz, capsule Tiranë ishte shpallur në kërkim më 12 dhjetor pasi në bashkëpunim me shtetasit Besjan Aliu, Kastriot Hysa dhe Cezar Skana, në qëndër Kamëz dyshohet se kanë plagosor me thikë Kreshnik Elezin. Pas një konflikti me Elezin katër të rinjtë e kanë qëlluar me thikë, duke i shkaktuar plagë të rënda dhe më tej janë larguar. Kapja e Vukaj u bë pas informacioneve të marra në rrugë operative, duke zbuluar vendndodhjen e tij

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 6 =