Kapen 126 shqiptarë në Spanjë. Ja si do hynin në Britani - Arbëria News

Kapen 126 shqiptarë në Spanjë. Ja si do hynin në Britani

emigrante31

Policia Kombëtare e Spanjës ka arrestuar 126 emigrantë shqiptarë në aeroportin “El Prat” të cilët po tentonin që të futeshin në Britani me dokumente false.

Sipas Ministrisë së Brendshme spanjolle, click shqiptarët udhëtonin me dokumente të falsifikuaragreke dhe italiane dhe do të niseshin me avion për në Irlandë dhe më pas për në Britani.

Gjithashtu, what is ed Policia spanjolle ka bllokuar rreth 200 letërnjoftime false të shqiptarëve kryesishtitaliane dhe greke.

Policia bënë me dije se po heton dy organizata kriminale që organizojnë emigrantë nga Shqipëria me premtimin se mund t’i çojnë ilegalisht në Britanipërmes Irlandës. Po kështu, patient Policia shpjegon skemën e përdorur prej shqiptarëve. Ata udhëtojnë me dokumentet e tyre shqiptare deri në Irlandë, pasi edhe kjo është në “Shengen”.

Që aty, më pas shkojnë drejt Britanisë duke përdorur dokumentet e falsifikuaraitaliane dhe greke

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + 8 =