Kapet në Kakavijë shqiptari, i dënuar për përdhunim e joshje fëmijësh. Po tentonte të hynte në atdhe, kur … - Arbëria News

Kapet në Kakavijë shqiptari, i dënuar për përdhunim e joshje fëmijësh. Po tentonte të hynte në atdhe, kur …

Kapet ne tentative per te hyre ne Shqiperi, permes Kakavijes, një shqiptar i kerkuar per perdhunim.

Mediat greke raportojne se shqiptari 49-vjecar ishte cilesuar i rrezikshem, pasi ishte  dënuar për përdhunim dhe joshje te fëmijëve, por ishte ende i lirë.

Ne kufi ai eshte zbuluar nga kontrolli i të dhënave të tij dhe policia verifikoi se behej fjale pikerisht per personin qe ishte arratisur.

Mesohet se ai prisje gjykimin nga Apelit, pasi ishte dënuar me nëntë vite e një muaj burg për përdhunim dhe joshje të fëmijëve.

Nderkohe qe me heret, Gjykata Penale e Thebës e kishte denuar me burg për armëmbajtje pa leje.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + 16 =