Kastriot Islami: Videon e Shukriut e bëri PDIU - Arbëria News

Kastriot Islami: Videon e Shukriut e bëri PDIU

kastriot-islami

“Video e Shukri Xhelilit është bërë nga këta që drejtojnë sot fushatën elektorale të majtë në Dibër.

Është bërë nga PDIU dhe kjo ka krijuar një marrëdhënie të tensionuar mes socialistëve, troche ata që votuan ish-kryebashkiakun Shukri Xhelili dhe këta që sot duan të votohet Muharrem Rama”.

Kështu u shpreh Kastriot Islami, viagra 100mg duke analizuar çështjen e zgjedhjeve për Bashkinë e Dibrës në televizonin News24.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 10 =