Këngëtarja shqiptare provokon e lagur në dush, i lë pak vend imagjinatës së meshkujve - Arbëria News

Këngëtarja shqiptare provokon e lagur në dush, i lë pak vend imagjinatës së meshkujve

Edhe këtë herë ka tërhequr vëmëndjen e meshkujve kryesisht me një foto të postuar nga dushi ku duket e lagur plotësisht dhe krah së cilës shkruan: Ky është stili i jetës. Gordana Kingji e njohur me emrin e artit, Babygee, po përfundon xhirimet e klipit të saj më të ri dhe si duket kjo foto është shkëputur nga klipi.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − one =