Keni parë kështu ?! Sherr masiv para ndeshjes Liverpul-Sevilja - Arbëria News

Keni parë kështu ?! Sherr masiv para ndeshjes Liverpul-Sevilja

Si një finale, dosage ndeshja mes Liverpulit dhe Seviljës pritej të ishte e tensionuar, viagra dosage por askujt nuk i shkoi në mendje që në një arenë ndërkombëtare futbollit do të shiheshin skena dhune.

Tifozeritë rivale u përleshën me grushe e sende të tjera të forta para nisjes së takimit.

Dhuna zgjati për disa minuta dhe situata u qetësua vetëm me ndërhyrjen e personelit të shumtë të sigurisë.

Ndeshja luhet në St. Jakob Park, në Bazel të Zvicrës.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + 19 =