Kjo kompani paguan 10.000 dollarë për realizimin e dasmës tuaj, por me një kusht - Arbëria News

Kjo kompani paguan 10.000 dollarë për realizimin e dasmës tuaj, por me një kusht

keshilla-sygjerime-dasma-martesa-bukuri-estetike-03

Një kompani teknologjike në Seattle, advice të Washingtonit konfirmon se do të kontribuojë, që martesat të zgjatin përgjithmonë. Kjo kompani ofron 10.000 dollarë për organizimin e dasmave. Dhe kushti i vetëm është që ata të mos divorcohen deri në fund të jetës. Në të kundër do të detyrohen të kthejnë paratë e paguara për realizimin e dasmës.

Arbëria News

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =