Koço Kokëdhima trazon PS-në e Vlorës - Arbëria News

Koço Kokëdhima trazon PS-në e Vlorës

koco-kokedhima-ne-kuvend-1-e1429129734506

Deputet e qarkut të Vlorës e kanë shprehur hapur mospëlqimin mes tyre dhe kryesisht ndaj koordinatorit të jugut Koço Kokëdhima.

Në mbledhjen e fundit të koordinatorëve të rajonit Vlorë- Gjirokastër të mbledhur nga kryeministri Rama kanë munguar 2 prej depueteve të mandatuar për organizimin e zgjedhjeve në këtë zonë, page Valentina Leskaj dhe Fatmir Toci.

Mungesa e tyre ka ngjallur debate në mbledhje, online raporton Report TV.

Dhe pas debateve me kryetarin e grupit Ruçi, Kokëdhima ka pranuar se ka qenë pikërisht ai që ka shmangur 2 kolegët e tjerë. Veprim për të cilin ka marrë dhe kritikat e ashpra të Ruçit.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + ten =