Kompanitë ajrore më problematike në Europë që operojnë edhe në tregun shqiptar - Arbëria News

Kompanitë ajrore më problematike në Europë që operojnë edhe në tregun shqiptar

‘The Guardian’ ka publikuar listën e kompanive ajrore më problematike të vitit 2018, ku për vitin e gjashtë radhazi është renditur ‘Ryanair’.

Kompania e njohur për çmimet e lira u kritikua nga pasagjerët se merr udhëtar më shumë se lejohet dhe shërbimet e dobeta, megjithatë, kritikat u hodhën poshtë nga përfaqësuesit e ‘Ryanair’, të cilët e konsideruan sondazhin të pabazuar në fakte.

Në vend të dytë u renditën Wizz Air dhe Thomas Cook Airlines. Këto linja operojnë prej pak kohësh edhe në tregun shqiptar te fluturimeve.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + one =