Korrupsioni në drejtësi, KLD pezullon gjyqtarët e Sarandës Doda dhe Ademi - Arbëria News

Korrupsioni në drejtësi, KLD pezullon gjyqtarët e Sarandës Doda dhe Ademi

Dy Gjytarë janë pezulluar në Këshilli i Lartë i Drejtësisë nën akuzën e korrupsionit. Ky lajm është bërë i ditur nga institucioni më i lartë i drejtësisë në vend.

Sipas një njoftimi për shtyp, dosage pezullimi i dy gjyqtarëve Parashqevi Ademi dhe Rasim Doda do të jetë në fuqi deri në marrjen e një vendimi gjyqësor të formës së prerë.

Parashqevi Ademi, nurse gjyqtare e qarkut të Lezhës, u arrestua në qershor, pas një denoncimi të emisionit “Fiks Fare”, që tregonte se si, në bashkëpunim me një avokat, merrnin shuma parash për të favorizuar vendimet e çështjeve të ndryshme.

Ndërsa Rasim Doda, gjyqtar në Sarandë, u kallëzua dy ditë më parë nga KLD nën akuzën e fshehjes së pasurisë, së bashku me bashkëshorten e tij Enkelejda Kashuri, edhe ajo gjyqtare e qytetit të ekstremit jugor.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × four =