Kuvend, pritet sot ratifikimi i marrëveshjes me BERZH për by-pass-in e Vlorës - Arbëria News

Kuvend, pritet sot ratifikimi i marrëveshjes me BERZH për by-pass-in e Vlorës

Seanca e sotme plenare e Kuvendit në rend të ditës ka ratifikimin e disa marrëveshjeve, drugs që lidhen me projekte në infrastrukturë, dosage si edhe miratimin e dy projekt rezolutave. Ajo pë vlerësimin e punë së Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare dhe të punës së Avokatit të Popullit për vitin 2014.

Krahas ratifikimit të dokumentit për Kongresin e 25-të të Bashkimit të Përbotshëm Postar DOHA 2012, look axhenda e parlamentit parashikon ratifikimin e marrëveshjes së grantit, ndërmjet qeverisë shqiptare dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, për by-pass-et rrugore të Fierit dhe Vlorës.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × three =