Ky është emri i femrave më i përhapur në botë - Arbëria News

Ky është emri i femrave më i përhapur në botë

Ekziston një emër shumë i bukur dhe me një kuptim të veçantë, visit this i cili mban vendin e parë si emri më i përhapur i femrave nëpër botë. Me siguri edhe në Shqipëri shumë vajza mbajnë këtë emër. Është pikërisht Sofia! Sofia (Sophia) do të thotë mençuri, dituri. Është kuptimplotë dhe i thellë. E gjithashtu është i bukur dhe tingëllon këndshëm. Për këtë arsye shumë prindër i vendosin vogëlusheve të tyre emrin Sofia.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 4 =