Laç / Aksident tragjik, 1 të vdekur dhe 5 të plagosur - Arbëria News

Laç / Aksident tragjik, 1 të vdekur dhe 5 të plagosur

Untitled

Një aksident i rëndë ka ndodhur në Milot, website në rrethin e Laçit.

Një makinë është futur me shpejtësi në tregun e gjësë së gjallë që hapet vetëm të dielave, order ku deri më tani konfirmohet një i vdekur dhe katër persona të tjerë të plagosur.

Një makinë është futur me shpejtësi mes për mes pazarit duke shkaktuar një bilanc tragjik me 1 të vdekur dhe 5 të plagosur. Sipas policisë, drejtuesit e mjetit ishin ne gjendje të dehur.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − one =