Lajm i fundit/ Kallzim penal për Lefterie Luzin, verifikohen shkelje të rënda - Arbëria News

Lajm i fundit/ Kallzim penal për Lefterie Luzin, verifikohen shkelje të rënda

bfbc785748407523dbad5bef346c2f62_L

Kallëzim penal për Lefterie Luzin, information pills kreun e Komisionit Qëndror Zgjedhor.

Kontrolli i Lartë i Shtetit kallëzon në prokurori Luzin, case pasi ka verifikuar se ka shkelje në projektet pilot për zgjedhjet gjatë vitit 2013.

Sipas KLSH-së, viagra KQZ ka favorizuar kompaninë spanjolle. Sipas Kontrollit të Lartë të Shtetit, Luzi ka shkelur kontratën me ‘INDRA Sistem SA’.

Dy projektet pilot, në Tiranë dhe Fier, lidhur me zgjedhjet dështuan.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 2 =