Lajm i Fundit/ "Super" trafik në aksi Llogara-Skelë, asnjë polic në shërbim - Arbëria News

Lajm i Fundit/ “Super” trafik në aksi Llogara-Skelë, asnjë polic në shërbim

13940191_897602783677225_1875739937_o

 

Aksi rrugor Llogara-Skelë në Vlorë është mbingarkuar, rx  për shkak të numrit të madh të lëvizjeve gjatë sezonit turistik. Trafiku i ngarkuar ka sjellë vështirësi dhe rradhë të gjata në qarkullimin e automjeteve.

Ndërkohë shërbimi i policisë rrugore mungon, në neutralizimin e situatës.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =