Libi, rrëmbehen dy nënpunëse të Ambasadës Serbe - Arbëria News

Libi, rrëmbehen dy nënpunëse të Ambasadës Serbe

Libi

Ministria e jashtme e Serbisë ka njoftuar, sickness se sot janë rrëmbyer dy punonjëse të Ambasadës Serbe në Libi.

Sipas njoftimit, more about janë rrëmbyer teknikja e lidhjeve, Sllagjana Stankoviç, dhe vozitësi, Jovica Stepiç.

Ministria i ka informuar shërbimet e sigurisë dhe theksohet se “po bëhet çdo gjë e mundshme, që në situatën e komplikuar në terren, të sigurohen sa më shumë informacione dhe kthim i sigurt i shtetaseve të Serbisë”.

Ministri i jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiç, për këtë çështje ka biseduar me ministrin e jashtëm të Libisë, Mohamed Abdulaziz.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × five =