Liderët e Ballkanit në Serbi, Vuçiç kërkon organizimin e kampionatit Evropiani - Arbëria News

Liderët e Ballkanit në Serbi, Vuçiç kërkon organizimin e kampionatit Evropiani

Krerët nga Ballkani kanë diskutuar mënyrat për të forcuar përpjekjen e Serbisë për t’u anëtarësuar në Bashkimin Evropian. Krerët nga Bullgaria, Greqia, Rumania dhe Serbia u takuan në kryeqytetin serb sot si pjesë e një nisme rajonale të rregullt.

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiç tha se është arritur marrëveshje për të formuar një komision për të përgatitur një ofertë të përbashkët për të organizuar kampionatin Evropian të futbollit në vitin 2028 ose Kupën e Botës në vitin 2030.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 2 =