LSI: Reforma zgjedhore testin e radhës për politikën - Arbëria News

LSI: Reforma zgjedhore testin e radhës për politikën

Nënkryetari i LSI, pills Luan Rama u ka bërë ftesë publike anëtarëve të Komisionit për Reformën Zgjedhore që të angazhohen dhe të realizojnë ndryshimet e nevojshme për zgjedhjet e ardhshme që do të zhvillohen më 18 qershor 2017.

“Ftoj anëtarët e Komisionit për Reformën Zgjedhore të tregojnë angazhim. Kush dëshiron të bëhet pjesë e kontributit pozitiv për këtë reformë është i mirëpritur”, link Ndërsa e cilëson Reformën Zgjedhore si testin e radhës për politikën, for sale Luan Rama kërkon që ajo të miratohet me konsensusin e të gjitha palëve. Më tej ai ka kërkuar që në Reformën e ardhshme të përfshihen edhe rekomandimet e OSBE-ODIHR.

Duam që Reforma zgjedhore të miratohet me konsensusin e të gjitha palëve. Në Reformën Zgjedhore të përfshihen edhe rekomandimet e OSBE-ODIHR.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 2 =