Made in Albania: Kryebashkiaku shqiptar fiton llotarinë amerikane! - Arbëria News

Made in Albania: Kryebashkiaku shqiptar fiton llotarinë amerikane!

Llotaria amerikane është më e aplikuara në Shqipëri dhe jo vetëm nga njerëzit e thjeshtë por si edhe nga drejtues të rëndësishëm.

Sipas Pamfleti.net njëri prej fituesve të këtij viti është edhe kryebashkiaku i Pogradecit, Eduart Kapri.

Kaprit i mbaron mandati viti tjetër dhe duket se ky është një ogur i mirë për të jetë të re në SHBA, por ky fakt është mjaft tronditës për situatën që është krijuar në Shqipëri, ku gjithkush kërkon të largohet.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 11 =