Manjani vazhdon "shkarkim-emërimet", ja drejtorin i ri i Policisë së Burgjeve - Arbëria News

Manjani vazhdon “shkarkim-emërimet”, ja drejtorin i ri i Policisë së Burgjeve

manjani dhe zoto

Ministri i Drejtësisë Ylli Manjani dhe Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve Artur Zoto prezantuan në mjediset e Ministrisë së Drejtësisë pasditen e sotme Drejtorin e ri të Policisë së Burgjeve, this web z. Petrit Koshaj.

Në prani të drejtorëve të disa IEVPenale, web përgjegjësave të sigurisë dhe sektorëve të kujdesit social, si dhe përfaqësuesve kryesorë të Drejtorisë së Përgjithshme, u bë i njohur kreu i ri i Policisë së Burgjeve.

Në fjalën e tij gjatë prezantimit, Ministri theksoi se etika profesionale dhe standardizimi i punës që e karakterizojnë drejtorin Koshaj, do të jenë një vlerë e shtuar dhe garanci në detyrën e re që atij po i besohej.

Arbëria News

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + two =