Marina dhe Geti, e shijojnë dashurinë me udhëtime - Arbëria News

Marina dhe Geti, e shijojnë dashurinë me udhëtime

Marina-Vjollca-dhe-getoar-Selimi-1-1

Reperi Ghetto Geasy dhe prezantuesja Marina Vjollca, rx janë një nga ciftet që po shijojnë më së shumti lidhjen e tyre.

Ata përpos dashurisë që po e shprehin në shumë raste, viagra kanë edhe diçka të veçantë. Dyshja po shijon shumë bukuri në vende të ndryshme të botës së bashku. Prej se është publikuar lidhja e tyre, view ata kanë qenë në shumë vende të ndryshme së bashku e kështu duke publikuar fotografi të shumta.

auto_1460644094

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 3 =