Mblidhet Komisioni i Posaçëm i Reformës, e pranishme dhe opozita - Arbëria News

Mblidhet Komisioni i Posaçëm i Reformës, e pranishme dhe opozita

reforma-ne-drejtesi

Komisioni i Posaçëm i Reformës në Drejtësi ka nisur sot mblidhjen për tu njohur me vërejtjet e misionit të EURALIUS për opinionet e PD­ së mbi ligjin për rivlerësimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve.

Janë 10 çështje që Partia Demokratike kundërshton në ligjin për rivlerësimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve, illness të argumentuara në detaj në një material prej 55 faqesh. Ndër të tjera, viagra buy ekspertët demokratë i rikthehen sërish rolit të operacionit ndërkombëtar të monitorimit, të cilin nuk e gjejnë të pasqyruar mirë në ligj.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 7 =