Merkel nuk hedh poshtë Vuçiç, Ballkani pa lider - Arbëria News

Merkel nuk hedh poshtë Vuçiç, Ballkani pa lider

Pas mbajtjes  së  fjalimit të  përbashkët  Rama- Merkel, ask  një nga gazetaret e Tv Klan, price  Eljamonda Zotka i është drejtuar Angela Merkelit, viagra sale se cili është “lideri i rajonit”, sipas saj, Rama apo Vuçiq.

Merkel, kur dëgjoi pyetjen ngriti shpatullat me habi, sikur donte të thoshte që “çfarë është kjo pyetje”, ndërsa  nga  ana  tjetër kryeministri Rama qeshi.

Kancelarja gjermane sqaroi se nuk ka lider të Ballkanit, por se çdo shtet ka kreun e vet të qeverisë dhe se BE-ja kërkon politika për sigurinë dhe paqen në shtetet e Ballkanit Perëndimor

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =