Mijëra qytetarë në shesh, protestojnë kundër plehrave (FOTO) - Arbëria News

Mijëra qytetarë në shesh, protestojnë kundër plehrave (FOTO)

proitesta-2-1-700x394

Mijëra shqiptarët që protestojnë kundër sjelljes së plehrave në Shqipëri janë mbledhur para selisë së qeverisë, ed ndërsa bëjnë thirrje që kryeministri Edi Rama të mbajë premtimin e dhënë në vitin 2013 dhe të mos sjellë plehra në vendin tonë.

“Në vitin 2013 Edi Rama e mbajti premtimin dhe e rrëzoi ligjin e plehrave, link por sot pas tre vitesh i njëjti njeri tani në karrigen kryeministrore ka miratuar importimin e plehrave. Ne i bëjmë thirrje Edi Ramës që të mbajë premtimin, të mos sjellë plehra në Shqipëri”, tha njëri nga organizatorët e protestës.

Ndërkaq qytetarët në kor janë shprehur që të mos sillen plehra në vendin tonë.

protesta-plehrat-3-1-700x394 protesta-plehrat-1-1-700x394 proitesta-7-700x394

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =