Milan, agjenti i Jackson Martinez: “Kjo marrëveshje është ende  e hapur,  për sulmuesin ështe interesuar dhe një klub tjeter” - Arbëria News

Milan, agjenti i Jackson Martinez: “Kjo marrëveshje është ende  e hapur,  për sulmuesin ështe interesuar dhe një klub tjeter”

Jackson-Martinez2-400x268

Milani eshte prane Jackson Martinez, try por marrëveshja nuk është mbyllur akoma. Para të gjithash Adriano Galliani duhet të bjerë  dakord  me Porton për të paguar klauzolën prej 35 milion euro. Por edhe me perfaqësuesin e sulmuesit kolumbian ka akoma disa detaje të rëndësishme për të rregulluar.

Agjenti I Jackson Martinez, visit this Luiz Enrique Pompey është shprehur se Milani është një top klub dhe se është i kënaqur nga ky interes i shfaqur nga kuq e zinjt  për Jackson, por ai ka shtuar se ka edhe një ofertë nga një top klub tjetër. Ai ka theksuar se në ditët në vijim do të takohet përsëri me Gallianin pasi ka ende gjëra për të zgjidhur.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + 14 =