Milan në duart e Elliott: 150 milionë euro për menaxhimin e klubit dhe merkatos - Arbëria News

Milan në duart e Elliott: 150 milionë euro për menaxhimin e klubit dhe merkatos

Nuk ksanë mbërritur 32 milionë eurot për këstin e Yonghong Li dhe kështu Milan do të kalojë në duart e Elliott. Fondi amerikan ka nisur zyrtarisht praktikat për ekzekutimin e pengut të aksioneve të Milanit dhe brenda 48 deri në 72 orët e ardhshme do të ketë rrugën e lirë për menaxhimin e klubit nga gjykata e Luksemburgut. Ndërkohë priten 150 milionë euro për menaxhimin e kasës së klubit dhe merkaton eventuale. Menjëherë pasi të marrë flamurin e bardhë do të mbledhin, Elliott do të mbledhë këshillin e administratorëve për të zyrtarizuar të gjithë veprimet e ardhshme.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =