Miq dhe dashamirës të poezisë, kam një ftesë për Ju! - Arbëria News

Miq dhe dashamirës të poezisë, kam një ftesë për Ju!

Aleksandër Çipa

 

Në Elbasan, në datën 28 shkurt 2019

Ditën e enjte, datë 28 shkurt, ora 17 e 30 në sallën e Teatrit Skampa të qytetit të Elbasanit, organizojmë paraqitjen e librit tim të ri me poezi.
Jeni të mirëpritur gjithë krijuesit, artistët e shkrimtarët, kolegët e mi gazetarë të Elbasanit dhe më tej, si dhe lexuesit e të gjitha moshave.

******************************

Në Tiranë në datën 1 mars 2019

Veprimtaria paraqitëse e librit tim të ri do të zhvillohet në Tiranë, ditën e premte datë 1 mars ora 11.00 në sallën e Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” .
Jeni të mirëpritur!

Me respekt dhe mirëpritje, autori i
” Deti nuk ka portë”, Aleksander Çipa
Botimet “Dritero”

L'immagine può contenere: 1 persona, testo

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 2 =