Modeli më i ri nga Renault - Arbëria News

Modeli më i ri nga Renault

242245

Grand Scenic, viagra është modeli më i ri i makinës i prezantuar nga Renault. Ai është i pajisur me shtatë ulëse dhe rrota 20-inç.Makina ka një dizajn të ngjashëm me modelin Scenic që u prezantua në Geneva Motor Shoë.

Me gjatësi dhe gjerësi më të madhe sesa Grand Scenic i mëparshëm, seek modeli është 40 litra më i madh, price që do të thotë se blerësit mund të shtojnë edhe dy ulëse prapa makinës.

Makina vjen me katër opsione në motor, përfshirë versionin hibrid dhe dy me benzinë. Modeli dCi 110 vjen me gjashtë shpejtësi manuale ose shtatë shpejtësi automatik, derisa dCi 130 është manual dhe dCi 160 ka gjashtë shpejtësi automatike.242247242246

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 5 =