Mrekullia e botës nënujore - Arbëria News

Mrekullia e botës nënujore

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bota ujore është një ambjent që të lë pa fjkalë, purchase ajo është e tërheqëse dhe e mbushur me mister. Zhytësi profesionist, Willmam Wirnan, ka arritur që përmes fotove të na prezantojë me mrekullinë e kësaj botë.

Pamjet mbresëlënëse që tregojnë një moment kur një tufë gjigante peshqish krijon një vorbull të jashtëzakonshme vetëm pak metra larg tij, janë shkrepur në “Cabo Pulmo Marine” një zonë e mbrojtur në Gjirin Kalifornian, në Meksikë.

Eksploruesi kanadez, gjendej aty në pritje të peshkaqenëve, që po qëndronin në thellësi, për shkak të një fenomeni të njohur si “El Nino.”

“Pamë disa pamjeve të jashtëzakonshme në një takim të mahnitshëm. Imazhet, janë fotografuar të gjitha me dritë natyrore dhe tregojnë se çfarë mund të ndodhë kur ju krijoni një zonë të mbrojtur, nëse ajo menaxhohet në mënyrë efektive” ka thënë Wirnan.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_fade” interval=”3″ images=”93302,93301,93300,93299,93298,93297″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 8 =