Mungesa e seksit për një kohë të gjatë, jep disa sinjale... - Arbëria News

Mungesa e seksit për një kohë të gjatë, jep disa sinjale…

Kur është fjala për seksin, nuk ka asgjë më të keqe se të kalosh një kohë të gjatë pa pasur marrëdhënie intime.

Sigurisht, ka mënyra për t’u kujdesur për nevojat tuaja, por çdokush që ka pasur marrëdhënie seksuale e di që nuk është aspak e njëjta gjë.

Megjithatë, mungesa e seksit jep disa sinjale…

Ja cilat janë 6 më kryesoret:

1. Vetëvlerësimi i ulët

Kur nuk keni kryer marrëdhënie seksuale për një kohë të gjatë, vetëvlerësimi juaj mund të marrë një goditje të madhe. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse kohët e fundit keni kaluar nëpër një periudhë ku keni pasur marrëdhënie seksuale në mënyrë të rregullt.

2. Harroni më shpesh

Mungesa e seksit mund të ndikojë në kujtesën tuaj dhe aftësinë tuaj për të kujtuar gjërat.

3. Mungesa e gjumit

Mungesa e gjumit është një tjetër shenjë e mungesës seksuale për femrat.

4. Sëmureni më shpesh

Kjo mund të tingëllojë e çmendur, por kur ka mungesë seksuale mund të rriten shanset për t’u sëmurur. Arsyeja është e lidhur me mungesën e gjumit… Kur nuk fle mirë, rrit rrezikun për të kontraktuar sëmundje. Studimet kanë treguar gjithashtu se njerëzit që bëjnë seks rregullisht jetojnë më gjatë.

5. Jeni më pak social

Një tjetër shenjë e cila tregon se keni mungesë seksuale është kur papritur mbylleni në vetvete.

6. Plakeni më shpejt

Kur për një kohë të gjatë mungon seksi, ateherë në fytyrën tuaj do të vini re se janë shtuar disa rrudha më shumë dhe nuk keni më të njëjtën freski si dikur, apo në krahasim me shoqet tuaja.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − one =