Ndodh në Arabi, ngjit ndërtesën 3-katëshe për 20 sekonda - Arbëria News

Ndodh në Arabi, ngjit ndërtesën 3-katëshe për 20 sekonda

NGJIT

Përmes pamjeve të videos, tadalafil e cila është regjistruar në Arabi, medical do të shikojmë se si shfaqet një “spiderman” arab. Në një videotregohet si një burrë arab ngjitnjë ndërtesë tre katëshe në vetëm 20 sekonda.

Ai është i veshur me veshjen tradicionale që mbajnë burratarabë. Pas publikimit të internet kjo video është bërë virale. Për mijëra njerëz është e pabesueshme se si ky burrë ngjitndërtesën në këtë mënyrë, duke u mbajtur në dritaret dhe ballkonet e godinës.

 

https://www.youtube.com/watch?v=kKzskTcDFsc

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × one =