Në New York/ 65 vjeçari martohet me 12 vjeçaren, reagimi i qytetarëve i rrallë (Video) - Arbëria News

Në New York/ 65 vjeçari martohet me 12 vjeçaren, reagimi i qytetarëve i rrallë (Video)

4

Qytetarët e New York-ut kanë reaguar të shokuar nga martesa e një burri 65 vjeçar me një të mitur vetëm 12 vjeç.  Në gjithë kalimtarët kanë gjykuar këtë martesë si të paligjshme. Ata pyesnin të shokuar të moshuarin për moshën e tij, ndërkohë ai pohon se ka marë miratimin e prindërve të të miturës për realizimin e kësaj martese.

Këto janë situata të improvizuara për të parë reagimin e qytetarëve.

33.000 vajza, akoma fëmijë, martohen çdo ditë, duke hequr dorë nga e dreja e tyre për t’u edukuar dhe arsimuar. Heqin dorë nga çdo mundësi për të jetuar fëmijërinë.

 Sjell në shqip nga: Arbëria News

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 5 =