Ndryshon tërësisht pamje, Conchita lë pas të shkuarën - Arbëria News

Ndryshon tërësisht pamje, Conchita lë pas të shkuarën

Fituesi i festivalit “Eurovision” në vitin 2014, Thomas Neuwirth, i njohur nga të gjithë si Conchita Wrust, tërhoqi vëmendjen e botës me pamjen e tij aspak të zakontë. Flokët e gjatë dhe mjekra e tij e zezë, e kthyen në personazhin më të komentuar asokohe

Por me ç’duket, Conchita është lodhur nga paraqitja e dikurshme. Në postimet e fundit në rrjetin social “Instagram”, ai shfaqet me kokën e rruar. Ai ka deklaruar se ky ndryshim sinjifikon fundin e Conchita Wrust, pasi të ardhmen do ta vazhdojë me emrin e tij të vërtetë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − seven =