Ndue Lleshi kërkon mbrojtjen e titullit kampion bote në luftra marciale MMA në Angli - Arbëria News

Ndue Lleshi kërkon mbrojtjen e titullit kampion bote në luftra marciale MMA në Angli

Kampioni  i Botës nga Mirdita në luftra marcjale MMA me datë 2 mars mbron titullin e botës në Birmingham Angli . Ai do ndeshet kunder Badz Khan.  Për t’a mbrojtur këtë titull duhet përkrahja e shqiptarëve të Anglisë shprehet boksieri nga Mirdita në faqen e tij në facebook.

“Me datë 2 mars ndeshem për të mbrojtur titullin e botës në Birmingham Më kontaktoni për biletat ju lutem. Të bashkohemi së bashku dhe ta mbrojmë titullin e botës Ju lutem shpërndajeni ta shohin të gjithë 🙏👊🔥🇦🇱🇬🇧 #Albania #tiger#bst #champion

L'immagine può contenere: 2 persone, tra cui Ndue Lleshi, testo
L'immagine può contenere: Ndue Lleshi

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − eleven =