Në flakë Krasta e Elbasanit - Arbëria News

Në flakë Krasta e Elbasanit

Është përfshirë nga flakët kodra e Krastës në Elbasan. Mësohet se zjarri në fjalë ka nisur një ditë më parë dhe sipas të dhënave të para është i qëllimshëm.

Aktualisht forcat zjarrëfikëse po punojnë për të vënë nën kontroll flakët.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × five =