Me në krye Edi Ramën - Arbëria News

Me në krye Edi Ramën

Njëlloj: i njëjti ritëm, e njëjta retorikë, madje dhe e njëjta emfazë e një entuziazmi agresiv: njëlloj si Partia Terroristë e Punës.

Suksese të mëdha!!! Gënjeshtra.

Ata të parët, punistët terroristë, sokëllinin për të fshehur tetrrorin, frikën dhe varfërinë ekstreme që kishin ndërkallur në Shqipëri; kurse këta socialistë, vjedhës, sokëllijnë me gënjeshtra për të fshehur vjedhjen gjigande që iu kanë bërë shqiptarëve në Shqipëri.

Kjo është arsyeja në ngjashmëri e këtyre me punizmin. Por ta dinë dhe ta besojnë, të gjithë ata shqiptarë të dëshpëruar që po i neverisin sot: këta vjedhës ordinerë nuk do të shpëtojnë dot. Do përgjigjen penalisht dhe do ta dorëzojnë gjënë e vjedhur, që të gjithë.

Njëlloj si edhe ata të tjerët që kanë dalë në rrugë për të shpëruar historinë e korrupsionit gjigand në Shqipëri, pjestarë të të cilit kanë qenë vetë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + five =